Despre noi

Containere Premium a luat naștere în 2017, echipa fiind una cu experiență de 20 de ani în construcții civile și industriale. Am reușit să oferim clienților noștri din România și din străinătate, proiecte complexe, perfect ajustate nevoilor acestora – de la birouri supraetajate, complet dotate și utilate, până la locuințe de lux, din aceste materiale ușoare, versatile și prietenoase cu mediul.

Promovăm investițiile sustenabile și folosim materiale invovative și prietenoase cu mediul înconjurător.

În componența containerelor se regăsesc materiale de foarte bună calitate, de la fațade ventilate și tâmplărie PVC cu geam termopan LOW-E, până la lambriuri din lemn natur, lăcuite cu lacuri ecologice și aparate de aer condiționat modern, cu freon ecologic. Suntem axați pe calitate și pe o comunicare continuă cu viitorii beneficiari, pentru a respecta întocmai necesitățile lor.

Structura metalică este proiectată și executată după necesitățile fiecărui proiect, din tablă zincată de 2,5 sau 3 mm, ambutisată și sudată. Toate sudurile sunt protejate cu vopseluri speciale și toata structura este placată cu tinichigerii din tablă zincată vopsită în câmp electrostatic, în culoarea dorită de beneficiar.

Ne ocupam de proiectare, astfel încât execuția se face după clarificarea tuturor aspectelor. Lucrăm cu predictibilitate și astfel avem numai clienți mulțumiți.

Toate proiectele sunt executate in UE, cu personal calificat și tehnologii competitive.

Telefon

Pentru oferte si informatii suplimentare ne puteti contacta telefonic

Mail

Pentru oferte si informatii suplimentare ne puteti contacta pe adresa de email

Facebook

Va invitam pe pagina noastră oficiala de Facebook unde puteți afla ultimele noutăți

Locatii

România

Germania